[start]Międzynarodowy Konkurs Kulinarny dla Szefów Kuchni, którego celem jest  jest wyłonienie najlepszych wrocławskich szefów kuchni.[koniec]

Czas trwania Konkursu: od 8 sierpnia 2024 r. (czwartek) do 8 października 2024 r. (wtorek).

Patronat Honorowy nad Konkursem objął Prezydent Wrocławia. 

Szczegóły w Regulaminie konkursu.

Informujemy, że Jury konkursu Kulinarne Grand Prix Wrocławia 2024 wyłoniło finalistów, którzy powalczą o dwutygodniowy staż w restauracji Etoile w Sztokholmie.

Do finału przechodzą następujący szefowie kuchni (kolejność alfabetyczna):

  • Łukasz Budzik (Restauracja Między Mostami),
  • Yassin Bugajny (Restauracja Wierzbowa 15 ),
  • Wojciech Janowicz (Campo Modern Grill),
  • Volodymyr Savchenko (Restauracja Tarasowa).


Załączniki:

Regulamin konkursu
Formularz zgłoszeniowy
Application Form
Oświadczenie o pokryciu kosztów
Informacja o przedłużeniu terminu składania formularzy zgłoszeniowych