Hiszpania na talerzu 2019-1-PL01-KA102-064506
Cel projektu:
rozwój umiejętności zawodowych i międzykulturowych uczniów szkoły
Działania w projekcie:
zagraniczne mobilności zawodowe uczniów Zespołu Szkół Gastronomicznych
Grupa docelowa:
40 uczniów i 4 opiekunów
Realizator projektu:
Zespół Szkół Gastronomicznych
Partnerzy:
NEXES INTERCULTURALS DE JOVES PER EUROPA
Środki finansowe, wysokość dofinansowania:
- Całkowita wartość projektu: 451 113,11 zł
- Kwota dofinansowania: 451 113,11 zł
- Wkład Miasta: 0,00 zł
Termin realizacji:
- Termin rozpoczęcia realizacji projektu: 31.12.2019
- Termin zakończenia realizacji projektu: 30.12.2021
Szczegółowe informacje na temat projektu można znaleźć na stronie Zespołu Szkół Gastronomicznych
Kontakt +48 71 798 69 10