Praktyki zagraniczne kluczem do przyszłego sukcesu zawodowego ucznia

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach projektu Erasmus+ POWER
Cel projektu:
Podniesienie jakości kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu
Działania w projekcie:
zorganizowanie 3- tygodniowych praktyk zagranicznych dla uczniów technikum
Grupa docelowa:
16 uczniów kształcących się w zawodach technik hotelarz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych
Realizator projektu:
Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu
Partnerzy:
Tellus Ltd – Work Experience – Wielka Brytania
Środki finansowe, wysokość dofinansowania:
- Całkowita wartość projektu: 177 869,79 PLN
- Kwota dofinansowania: 177 869,79 PLN
- Wkład Miasta: 0,00 PLN
Termin realizacji:
- Termin rozpoczęcia realizacji projektu: 01.12.2016r
- Termin zakończenia realizacji projektu: 31.05.2018r
Szczegółowe informacje na temat projektu można znaleźć na stronie www.zsg.wroclaw.pl
Koordynator projektu:
Alina Ostrowska
e-mail: ostrowska@interia.pl