Urząd Miejski Wrocławia
pl. Nowy Targ 1-8
50-141 Wrocław

tel. +48 71 777 77 77
faks +48 71 777 86 55

e-mail: kum@um.wroc.pl


NIP 896-10-03-529
REGON 001094670
Identyfikator gminy TERYT: 026401 1

Opinie i uzgodnienia do dnia 17.06.2016 r.

XML A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

rejon ulicy Sołtysowickiej i alei Poprzecznej (398)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulicy Sołtysowickiej i alei Poprzecznej we Wrocławiu - uchwała nr XXVI/940/08 z dnia 6 listopada 2008 r.

rejon ulicy Wielkiej i ronda Vaclava Havla (573)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulicy Wielkiej i ronda Vaclava Havla we Wrocławiu - uchwała nr VI/49/15 z dnia 15 stycznia 2015 r.

rejon ulic Poświęckiej i Krzyżanowickiej (561)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulic Poświęckiej i Krzyżanowickiej we Wrocławiu - uchwała nr LXI/1558/14 z dnia 10 lipca 2014 r.

rejon ulicy Józefa Chełmońskiego (585)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulicy Józefa Chełmońskiego we Wrocławiu - uchwała nr XIII/244/15 z dnia 9 lipca 2015 r.

rejon ulic Braniborskiej i Nabycińskiej (541)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulic Braniborskiej i Nabycińskiej we Wrocławiu - uchwała nr LIII/1331/14 z dnia 23 stycznia 2014 r.

rejon ulicy Polarnej (587)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulicy Polarnej we Wrocławiu - uchwała nr XIII/246/15 z dnia 9 lipca 2015 r.

rejon ulicy Deszczowej (586)

Opinie i uzgodnienia do projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego w rejonie ulicy Deszczowej we Wrocławiu - uchwała nr XIII/245/15 z dnia 9 lipca 2015 r.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij